Αθήνα, 27 Ιουνίου 2011

 

Συζήτηση επί της αρχής των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών “Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012-2015” - Παρέμβαση Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και Υπουργού Οικονομικών κ. Ευάγγελου Βενιζέλου κατά την ομιλία του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ.  κ. Γ. Καρατζαφέρη


Κύριε Πρόεδρε με την άδειά σας και την άδεια του κ. Προέδρου, ενώ ξέρω ότι ο Πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού ο κ. Καρατζαφέρης με παρακολουθεί πάντα, βλέπω τώρα ότι κατ’ εξαίρεση δεν έχει παρακολουθήσει και δεν έχει καταγράψει μια βασική δήλωση που έκανα, στη Διαρκή Επιτροπή κατά τη δεύτερη ανάγνωση του παρόντος σχεδίου νόμου.

Ανακοίνωσα, λοιπόν, και την Παρασκευή στη Διαρκή Επιτροπή και σε συνέντευξη που έδωσα την Κυριακή στο «Έθνος», ότι είναι ήδη κανονισμένη αύριο το απόγευμα τηλεφωνική διάσκεψη ανάμεσα στην Ελβετίδα ομόλογό μου και εμένα, για να διευθετήσουμε το ζήτημα αυτό.

Και ο Πρωθυπουργός μίλησε με την Πρωθυπουργό της Ελβετίας και ο συνάδελφος ο κ. Πάγκαλος είχε επαφές με την ελβετική κυβέρνηση, αλλά εγώ την πρώτη–δεύτερη μέρα που ανέλαβα τα καθήκοντά μου, κανόνισα να επιταχυνθεί η διαδικασία της συνεννόησης των δυο Υπουργείων Οικονομικών. 

.

Tags: Η Εξέλιξη της ΚρίσηςΑγορεύσεις | Παρεμβάσεις 2011